Menu
Your Cart

Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock

Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock
Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock
Új
Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock
Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock
Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock
9 900Ft
  • Készlet: 2
  • Cikkszám: TestoMax-120
  • Lejárati idő: 2024.10

Testosterone Max - 90db kapszula - Piping Rock


Ezt a képletet át kell nevezni „Sexy-Time Max”-nak (vagy olyasvalaminek, ami ugyanazt az üzenetet közvetíti, anélkül, hogy a 70-es évek pornósztárjának hangozna). Mivel ezek az összetevők mindegyike kiválóan alkalmas a szex és a fizikai teljesítmény fokozására, de nagyon keveset javítják a T.Mégis, a Piping Rock érdemére legyen mondva, hivatalosan inkább tesztoszterontámogatónak, nem pedig Boosternek titulálták a formulájukat… De még ez is enyhe téves elnevezésnek tűnik.Nézzük meg az összetevőket, hogy lássuk, mennyi „T támogatással” van dolgunk itt:

Maca kivonat, 1200 mgA Piping Rock's Maca 4:1 kivonat, mint vezető összetevő, több milligrammot tartalmaz, mint a többi formula együttvéve, hatásos és prémium hatású.A dél-amerikai népi gyógyászatban hagyományosan használt Maca mély múltra tekint vissza a férfiak erejének, vitalitásának és férfiasságának fokozásában – amit a Maca háború előtti tonikként tisztelt státusza támogat. Napjainkban a Maca-t alkalmanként használják edzés előtti körülmények között (ami olyan, mint a háború, igaz?), mivel kimutatható előnyei vannak a fizikai és szexuális egészségre (felnőtt egészséges férfiaknál).Lehet, hogy Maca férfiasabbnak érzi magát, de ezek az érzések valószínűleg nem kapcsolódnak T.

Tribulus kivonat, 250 mgCsodálkozunk, hogy ebben a formulában ez a gyógynövény nem élvez prioritást a maca-val szemben.A Tribulus Terrestris messze a legnépszerűbb gyógynövény a tesztoszteronszint-növelő termékekben a szexre és a fizikai teljesítőképességre gyakorolt ​​észrevehető hatása miatt. Egyes kutatások azt sugallják, hogy közvetve segítheti a T-prekurzorokat az idős férfiak körében, de a legtöbb humán tanulmány általában nem ajánlja T-foosterként való használatát.Ennek ellenére elfogadjuk a „T-támogató” státuszt ebben a képletben, de a LEGNAGYOBB előny, amit a Terrestris-ből nyer, az a nagyszerű libidóképessége, bébi.

Horny Goat Weed kivonat, 500 mgEnnek a gyógynövénynek a jótékony hatása a nevében rejlik: kanossá teszi a kecskéket.Tesztoszteron utánzó tulajdonságainak köszönhetően pedig az (emberi) férfiakat is megkársítja, további terápiás potenciállal az alacsony T-szint tüneteinek kezelésében.Így ez T támogatónak minősül.Ennek ellenére egyetlen humán kutatás sem utal arra, hogy jelentős T-fokozót kínálna, így egy másik szexuális hatásfokozó gyógynövény, amelyet gyakran használnak a T-erősítő „működésének” illúziójának keltésére.

Yohimbe kivonat, 80 mgAz eredetileg T-fokozóként árusított Yohimbe kivonatot azóta a zsírégetéssel társították, amikor kimutatták, hogy metabolikus előnyei jobban segítik a fogyást, mint a nemi hormonok.Lényegében a Yohimbe aktív összetevője, a yohimbine úgy működik, hogy növeli az adrenalin szintet és gátolja bizonyos szabályozási utakat a zsírsejtekben. Kimutatták, hogy az adrenalin serkentő hatása jelentős hatással van a férfiak szexuális működésére, ami jelenleg nem meglepő e képlet tekintetében.

L-arginin-HCl, 40 mgA Yohimbine-hez hasonlóan az L-arginin is hatékonyabban támogatja a szexuális funkciót, mint a nemi hormonok. A nitrogén-monoxid termelés révén az L-arginin elősegíti a véráramlás fokozását az egész testben, „pumpákat” hozva létre, amelyek több oxigént, tápanyagot és vért szállítanak a test különböző területeire.Ez ismét megmagyarázza az L-arginin szexuális hatásfokozó formulákban való használatát, de ez egy rendkívül népszerű PWO-összetevő is, amelyet közvetlenül a fizikai aktivitás előtt kell bevenni az akut értágító hatásai miatt.
Piping Rock Testosterone Max Supplement Facts


Serving Size: 2 Quick Release kapszula
Servings Per Container: 45


IngredientsAmount Per Serving
Maca (Lepidium meyenii) (root) (from 300 mg of 4:1 extract)1200 mg
Tribulus Extract (Tribulus terrestris) (fruit) (standardized to contain 45% saponins)250 mg
Horny Goat Weed (Epimedium sagittatum) (standardized to contain 10% icariin)500 mg
Yohimbe (Pausinystalia yohimbe) (bark) (standardized to contain 2% yohimbe alkaloids)80 mg
L-Arginine HCl40 mgEgyéb összetevők:
Rizs por, zselatin kapszula, Vegetable Magnesium Stearate.

Kiszerelés
120 db
Formátum
Kapszula

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.