Menu
Your Cart

Fizetési információk

Fizetési információk - kedvezmények!

 

Az áruházban való vásárlásnál jelenleg postai vagy gls utánvétes fizetést, banki átutalást (vásárló indítja) tud választani.

 

Postai MPL utánvétes fizetés esetén, a megrendelés után minden ügyfelünkkel felvesszük a kapcsolatot telefonon és egyeztetjük a szállítási címet. A MPL futárszolgálat utánvét költsége 2kg-ig csomagként 1990Ft illetve 2-5kg között 2290Ft. - 25.000Ft felett ingyenes a szállítás!


GLS futár utánvétes fizetés esetén, a megrendelés után minden ügyfelünkkel felvesszük a kapcsolatot telefonon és egyeztetjük a szállítási címet. A GLS futárszolgálat utánvét költsége 2kg-ig csomagként 3400Ft. - 25.000Ft felett ingyenes a szállítás!

 

Banki átutalásos fizetés (Az ügyfél kezdeményezi az utalást a megadott számlaszámra), új ügyfelek esetén telefonon egyeztetjük a szállítási címet, meglévő ügyfelek esetén a megadott szállítási címre postázzuk 24-48 órás MPL futárral csomagként küldjük 1590Ft-os áron vagy GLS futárral 2900Ft-os áron. Minden megrendelést az utalás beérkezését követően készítünk elő szállításra. 25.000Ft felett ingyenes a szállítás! A számlaszámot a rendelései között lévő számla végén találja illetve emailben is megkapja a rendelés visszaigazolása levél végén található.

 


 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.