Menu
Your Cart

Szállítási információk

Jelenleg teljes Magyarország és Szlovákia területén tudjuk vállalni, Illetve Románia 4 megyéjébe rendelések eljuttatását! - 2022.03.25


Minden megrendelést a Posta MPL és GLS futárszolgálat 48-72 órás csomag szolgáltatással juttatunk el kizárólag magyarországi megrendelőnek magyarországi címre. Minden rendelés MPL postai futárszolgálat vagy GLS futár útján kerül az ügyfélhez amihez emailben megkapják a csomag követési kódját így online tudják követni csomagküldeményük helyét. Szlovákiába és Romániába a GLS futárszolgálat szállítja a csomagokat, amelyet kizárólag banki előreutalás után tudunk elindítani. Cégünk nem vállal felelősséget a Posta futárszolgálat által okozott problémákért. Kérjük ezt vegye figyelembe és mindig pontos szállítási címet, ( telefonszámot ) adjon meg ahol át tudja venni a küldeményt. Célunk hogy ön minél hamarabb megkapja a rendelt terméket, és hozzájáruljon egészsége megtartásához. Megkérünk minden ügyfelet aki rendelést ad le hogy csak akkor rendeljen ha azt át is tudja venni a megadott címen vagy más megadott ponton. Aki ennek ellenére sem keresi vagy veszi át a csomagját és az vissza érkezik hozzánk bármilyen kis összegnek is tűnhet a szállítási költség, jogi úton behatjuk az okozott kárt. A rendelés leadásának anyagi vonzata van ha azt a kiszállítás elindítása előtt nem mondják le! Ha rossz adatot vagy nem megfelelő telefonszámot ad meg akkor rendelését automatikusan töröljük. Emailen mindig jelezzük ha valami probléma lenne az adataival, ha erre nem válaszol vagy nem keres minket telefonon akkor szintén töröljük rendelését és kizárjuk rendszerünkből. Köszönjük a türelmüket! VP csapata

 

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

A házhoz szállítás Magyarországon előre utalás és csomagautomata vagy postapont esetén 1590 Ft-ba kerül, amit rendelésenként számolunk fel. Ha egyszerre több terméket rendel, nem befolyásolja az összeget, csak egyszer számítjuk fel. MPL utánvétes futárszolgálat választása esetén 1990 Ft szállítási költséget számolunk fel amíg GLS futárszolgálat esetén 3400Ft az utánvétes csomagok ára és 2500Ft az előre utalás esetén érvényes szállítás ára. 30.000ft feletti vásárlás esetén a szállítás költségeit mi álljuk! 


Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Megrendelése kifizetésére három lehetősége van:


- Az első lehetőség, hogy a futárnak készpénzben vagy bankkártyával, fizeti ki a terméket és annak szállítási költségét, ezt hívják utánvétes szállításnak.
- A második lehetőség, hogy előre elutalja számunkra a termék vételárát a szállítási költséggel együtt. Előre utalás esetében kérem a közleményben mindenképpen tüntesse fel a rendelés azonosítót, így könnyebben és gyorsabban tudjuk feldolgozni a rendelését. Ezt hívják előre utalásos megrendelés és szállítás.
- A harmadik lehetőségként választhatja az MPL csomagautomatás vagy postapontos rendelést. A csomagautomatáknál utánvétes fizetésnél az automatánál lehet fizetni kizárólag bankkártyával. A postapontos vagy postán maradó megrendeléseknél lehet készpénzben vagy bankkártyával is fizetni.

 

Jelenlegi szállítási módok 2022.03.25-től:

 

1. Posta futárszolgálat 1-3 munkanapos utánvétes csomagként - 2Kg-ig - 1990Ft  (2022.03.25-től)

2. Posta futárszolgálat 1-3 munkanapos csomagként Banki utalás esetén - 1390Ft-tól   (2022.03.25-től)

3. Posta Csomagautomata 1-3 munkanapos - 1590Ft - Max: 60x60x60 csomag  (2022.03.25-től)

4. GLS futárszolgálat 2 munkanapos átfutással utánvét esetén - 3400Ft (2022.03.25-től)

5. GLS futárszolgálat 2 munkanapos átfutással előre utalás esetén - 2500Ft (2022.03.25-től)

6. GLS futár Szlovákia 3-5 napos átfutással előreutalás esetén - 5800Ft (2022.03.25-től)

7. GLS futár Románia 3-5 napos átfutással előreutalás esetén - 5800Ft (2022.03.25-től)


30.000Ft feletti vásárlásnál a szállítás ingyenes! (Csak a termék ára postaköltség nélkül és csak Magyarországra)


 


 

Postázási idők Magyarországon:

Hétfő - Csütörtök: 11 óráig leadott rendelése másnap kerül kiszállításra a Posta MPL futárszolgálat által. (Csúszás lehet!)

Péntek: 10 óráig leadott rendelése hétfőn kerül kiszállításra a Posta MPL futárszolgálat által! (Csúszás lehet!)


A szállítási idő a rendelés leadásától számított 48-72 óra de átlagban 48 órán belül kézhez kapja a Posta futárszolgálat által. Minden munkanap 11-óráig leadott rendelését a következő 1-2 munkanapon belül kézbesíti a Posta futárszolgálata. (Csúszás lehet!)


GLS futárszolgálatos rendelés esetén: Ha adott nap 18.00-ig megrendeli akkor másnap kerül a futárszolgálathoz és következő munkanapon kézbesítik. Minden esetben csak munkanapokon érvényes. Pénteken leadott rendelés leghamarabb a következő keddi napon kerül kiszállításra. Tehát az átlagos szállítási idő 48-72 óra


Telefon: 06209662056 - Hétfőtől-Csütörtökig 09-15 óra között.

 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.