Kedves Vásárlóink!


Sajnos a járvánnyal együtt fokozódik a termékek beszerzésének mennyisége és átfutási ideje. Jelenleg Amerikából már csak limitált mennyiséget lehet vásárolni minden egyes termékből, ami azt jelenti hogy nem tudunk nagyobb mennyiségben beszerezni amit eddig tudtunk. A folyamatos ellátás hamarosan akadozni fog és a megrendelt termékek mennyisége is limitált lesz. Ráadásul a valuta árak is folyamatosan emelkednek így a termékek árában is meg fog jelenni ennek hatása. Lehet hogy ma egy termék ára 5000Ft az 2 nap múlva 5500Ft lesz és így tovább. Ezért kérünk mindenkit hogy lehetőleg normál mennyiséget vásároljanak és ne kezdjenek el halmozni mert így más ügyfeleknek nem lesz elérhető mennyiség. A beszerzést folyamatosan rendeljük de a limit miatt lényegesen kevesebb fog érkezni raktárra. Reméljük hogy nem, de ha úgy alakul akkor mi is limitálni fogjuk a megvásárolható mennyiséget egy egy termékből. Jelenleg most a C500 és C1000mg vitaminból van óriási hiány Amerikában és az Egyesült Királyságban így ezekből nem tudunk rendelni. Az áruházban jelenleg kapható Now C1000mg és Nu U Nutrition C1000mg-ból van pár doboz készleten de hamarosan nem lesz ez sem elérhető.

A megrendelések kiszállítása egyenlőre folyamatos és nincs fennakadás. Ezzel kapcsolatos kérésünk hogy minél kisebb legyen a fertőzés veszély, ha lehetőségük van akkor előreutalással vagy kártyával fizessenek a futárnál. Lehetőleg kerüljék a készpénz használatát a fertőzés elkerülése végett!

Kérjük mindenki türelmét a következő időszakban, a lehetőségekhez mérten próbáljuk normalizálni a beszerzési lehetőségeket.


Üdvözlettel: Vital Planet csapata