Kedves Vásárlóink!


A webáruházban való vásárlás ingyenes kiszállítás limitét 25.000Ft-ra emeltük. Tehát 25.000Ft értékű termék vásárlás esetén tudjuk a szállítást ingyen vállalni.

Másik fő probléma: Elfogytak az olcsó csomagszállító cégek!

Sajnos 2021.04.01-től a GLS, DPD, Express One kiszállítás drasztikusan megemelkedett ami minket is érintett a szállítási díjak megállapításában. Mellékelem a kapott tájékoztatást az emelés indokairól:Kedves Ügyfelünk!


Ezúton tájékoztatjuk, hogy a stabil minőség fenntartása érdekében partnereink áremelést vezetnek be, melynek következtében 2021.04.01-től a Fürgefutár.hu-nak is áremelést szükséges végrehajtania.


Az emelkedés okai, a koronavírus és ezáltal az online piac növekedése során megnövekedett kereslet további megfelelő szinten történő kiszolgálása, a megfelelő minőségű munkaerő toborzás és megtartás kihívásai, továbbá az egyre növekvő üzemanyagköltségek és a jelentős árfolyamváltozás, melyekkel arányosan a futárszolgálatok költségei is növekedtek. 


Természetesen az árnövelést a lehető legalacsonyabb mértéken igyekszünk tartani.


Jelenlegi díjszabásunkat 2021.03.31-ig biztosítjuk, ez követően az elérhető áraink lesznek érvényben, az Ön aktuális tarifacsomagjának megfelelően.


A tarifacsomagját  ellenőrizheti a Fürgefutár.hu fiókjában a Profilom menüpont alatt.


Megértését köszönjük!


Üdvözlettel,

Fürgefutár.hu


Köszönjük megértésüket! Vital Planet csapata