Kedves Ügyfeleink!


Tájékoztatjuk önöket hogy a húsvéti hosszú hétvégén hosszabb átfutású lesz a kiszállítás minden megrendelésre. Április 1-én csütörtökön 11 óráig leadott postai szállítással történő rendelés csak Április 6-án Kedden fog megérkezni a megrendelőhöz. Április 1-én 14 óráig leadott GLS futárszolgálattal történő rendelés csak Április 7-én Szerdán fog megérkezni a megrendelőhöz. Ezért kérjük önöket hogy ennek tudatában adják le rendeléseiket és számoljanak a hosszabb kiszállítási idővel.

Sajnos az Angol Brexit kilépése óta az angliai szállítások nem megoldottak a vámolás és kiszállító cégek bizonytalansága miatt. Ezért fájó szívvel de a NU U Nutrition termékei lekerültek a kínálatból ami sajnálatos dolog. Más forrásból kizárólag a NU U Nut. D3 10.000IU 365db-os vitamint tudjuk beszerezni de ezt is csak hullámszerűen. Próbálunk más hasonló kiváló minőségű terméket és gyártót találni a kiesett termékek pótlására. 


Jó hír! Pár napon belül elérhető lesz a Puritan's Pride DHEA 25mg 100db-os terméke, illetve már úton van a DHEA 50mg-os termék is.


Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk minden vásárlónak!  Vital Planet csapata