Menu
Your Cart

Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock

Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock
Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock
Beszerzése bizonytalan
Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock
Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock
Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping Rock
12 400Ft
  • Készlet: Beszerzése bizonytalan
  • Cikkszám: CoQ10-100mg-Piping
  • Lejárati idő: 2024.06

Co Q10 100 mg - 120db softgél - Piping RockA Piping Rock Co Q-10 100 mg-ot ad Q-10 koenzim.A  Co Q-10 minden gyors felszabadulású lágy gélben 100 mg Q-10 koenzimet biztosít az energiatermelés elősegítésére. Az elektrontranszportláncban betöltött szerepe révén a Q-10 koenzim elengedhetetlen az átalakuláshoz táplálékot olyan energiává, amelyet a sejtjei használhatnak.Az a tény, hogy a Co Q-10 a test szinte minden sejtében megtalálható, bizonyítja ennek a fontos tápanyagnak a jelentőségét.A Piping Rock Co Q-10 a Co Q-10 természetes úton fermentált, nagymértékben tisztított formája. Ugyanazt a Co Q-10 formát vesszük fel, amelyet teste természetesen termel, és természetes eredetű olajokba burkolja a felszívódás javítása érdekében. A gyorsan felszabaduló puha gélek formájában kapható, különböző adagokban, az Ön igényeinek megfelelően. A Q10-koenzim segít a szív- és érrendszer egészséges működésének fenntartásában. Szívelégtelenségben igazolódott a CoQ10 hiány jelenléte. A Q10-et a rák kezelésében valamint a daganatellenes kezelés által okozott mellékhatások enyhítésében is vizsgálták. A Q10 koenzim hatása kedvező lehet a rák megelőzésében és segíthet a rákos betegeknek is, jelentős immunerősítő és antioxidáns hatása miatt. A Q10 alkalmas az immunrendszer erősítése, az agyműködés fokozására, védőhatása van a gyomorra és nyombélre, lassítja az öregedést és a már meglévő szív- és érrendszeri panaszokat is gyógyítja.

Napi ajánlott adag: 1 softgél


• Gyermekek elől elzárva tartandó.
• Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
• A termék szedése előtt kérje ki háziorvosa vagy gyógyszerésze véleményét.Táplálékkiegészítőkkel kapcsolatos tények

Adagnagyság:  1 Gyorsan oldódó szoftgél
Göngyölegenkénti adagszám:  120
 Adagonkénti
mennyiség
% Napi
érték
(NÉ)
Q10 koenzim (Ubikinon) 100 mg *
Feketebors-kivonat (Piper nigrum) (gyümölcs) (Beállítva 95% piperin tartalomra) 100 mcg *További összetevők: Rizskorpaolaj, Zselatin, Növényi glicerin, Napraforgó-lecitin, Annatto kivonat színezék, Titánium-dioxid színezék

Utasítások: Felnőtteknek: 1 gyorsan oldódó szoftgél naponta 4 alkalommal, lehetőleg étkezésekkor.

FIGYELMEZTETÉS: Amennyiben gyermeket vár, szoptat, bármilyen gyógyszert szed vagy egészségügyi problémája van, kérje ki kezelőorvosa véleményét a használatot megelőzően. Amennyiben kedvezőtlen mellékhatást tapasztal, azonnal fejezze be a termék használatát és konzultáljon kezelőorvosával. Ha a kupak alatti zárófólia sérült vagy hiányzik, ne használja fel. Gyermekektől távol tartandó. Hűvös, száraz helyen tárolja.

* A napi érték (NÉ) nincs megállapítva.
Kiszerelés
120 db
Formátum
Gélkapszula

Írjon véleményt!

Kérjük, lépjen be vagy regisztráljon az értékeléshez!
A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.